Senaste Nytt!
 

Vi håller på att uppdatera alla sidor men det kommer ta ett tag innan allt blir klart. Vi har påbörjat uppdateringen med Våra hundar - Kleinspitz. Den är inte helt färdig med text och bilder ännu men alla hundar finns med. Håll utkik här framöver så kommer det att bli både nya bilder och uppdaterade texter.

Floras valpar

27.02.2021

Det är två tikar som skall heta Paulina och Petronella, som nu har blivit lite större. De är nu snart fem veckor gamla. De har blivit lite lekfullare och livligare. Alla valpar är tingade.

Mocca och Neela har fått sina valpar. Moccas valpar är födda 15 februari. Mocca fick vi åka till djursjukhuset och göra ett kejsarsnitt på, alla valpar överlevde utom en som satt fast. De valpar som hon fick var stora och livliga. Allt har gått bra med både valpar och tik.

Valparna är efter Jockums Bianka och Johtina’s My Handsome Pepper. För mer information om föräldrarna kan ni titta på fliken våra hundar. Troligtvis kommer valparna att bli trefärgade. Det syns inte än vilken färg de kommer att få.

Nu var det en stund sedan vi uppdaterade informationen om våra hundar.

Nu är de här, Theas valpar. Tyvärr var det bara fem som klarade sig, tre hanar och två tikar. De fem valparna verkar vara pigga och mår bra. Valpningen kom aldrig igång ordentligt och vi fick åka till Strömsholm och snitta henne. Thea är fortfarande kvar på operation så det dröjer en stund innan vi är hemma igen. Uppdatering kommer. ...

Thea har varit på djursjukhuset i Karlstad på Röntgen för att kontrollera hur många valpar hon har i magen. Hon har sju valpar men inget tecken på att hon ska valpa den närmsta tiden, trots att tiden har gått ut. Så nu håller vi tummarna för att valpningen ska komma igång och att allt ska gå bra. Vi håller er uppdaterade. ...

Valpning på G

16.12.2020

Thea är på gång att valpa inom kort. Hon är ordentligt tjock om magen nu och på ultraljudet så såg de i alla fall 4-5 valpar. Undrar hur många det är som kommer ut?? Hoppas att allt kommer att gå bra med både moder och valpar.